Over ons

 

Haal de luxe in huis samen met Luxer-Wonen.nl.

Wij zijn een online winkel dat zich richt op het adviseren en leveren van luxe-producten, waaronder jacuzzi’s en zwembaden, sfeerhaarden en meubels. Meubels zijn van ons eigen label en de luxere woonaccessoires zijn van grote namen waaronder Equa, Gusta, Höfats, Kela.

Bij Luxer-Wonen.nl geloven we in een kwalitatief assortiment gecombineerd met écht goed advies. Dit doen we met uitgebreide product omschrijvingen en een goede klantenservice. Samen met ons professioneel team werken we iedere dag hard om onze webshop nog beter te maken.

Doordat wij werken met eigen voorraad kunnen wij een snelle levering garanderen. En is iets (tijdelijk) niet op voorraad dan kunnen we in de meeste gevallen toch snel leveren.

Wat kunt u verwachten van Luxer-Wonen.nl?

  • Snelle Levering (1-3 werkdagen)
  • Wij leveren binnen Nederland
  • Gratis verzending boven de € 40,-
  • Uitgebreide en veilige betalingsmethoden
  • Ruim assortiment 
  • Wij bieden een volledig online webwinkel
  • Goed bereikbare klantenservice

Waarom zou u naar al die luxe en dure resorts gaan, als u de luxe gewoon in uw eigen huis en tuin kunt hebben en dat het hele jaar door? Heerlijk ontspannen in uw eigen jacuzzi na een lange en drukke dag. Tijd voor een rust moment met een glaasje wijn erbij en uiteraard het sfeerhaardje aan. Haal de luxe en sfeer in huis met de producten van Luxer-Wonen.nl

Leuke tip: Komt u ons tegen in onze eigen Luxury Mini Clubman scan dan snel onze qr-code, like ons op Facebook en/of Instagram, maak een leuke foto en plaats deze op ons Facebook of Instagram en ontvang een kortingscode van 5%.  

Dus scan snel want voor je het weet zijn we weer (op) weg naar de volgende klant!

Graag tot ziens bij Luxer-Wonen.nl !