Over ons

 

Haal de luxe in huis samen met Luxer-Wonen.nl.

Wij zijn een (online) winkel dat zich richt op het adviseren en leveren van luxe-producten, waaronder inflatable spa’s en zwembaden, bio-ethanol sfeerhaarden van bekende merken waaronder Xaralyn en Le Feu.

Luxer-Wonen.nl is o.a. dealer van LeFeu en Xaralyn sfeerhaarden.

Bent u op zoek naar een Bio-Ethanol Sfeerhaard van goede kwaliteit en een mooi design? Dan bent u bij ons op het goede adres.

Wij hebben diverse modellen van LeFeu en Xaralyn bij ons in de showroom staan. Bent u op zoek naar een specifiek model? Neem gerust contact met ons op.

Bij Luxer-Wonen.nl geloven we in een kwalitatief assortiment gecombineerd met écht goed advies. Dit doen we met uitgebreide product omschrijvingen en een goede klantenservice. Samen met ons professioneel team werken we iedere dag hard om onze webshop nog beter te maken.

Doordat wij werken met eigen voorraad kunnen wij een snelle levering garanderen. En is iets (tijdelijk) niet op voorraad dan kunnen we in de meeste gevallen toch snel leveren.

Wat kunt u verwachten van Luxer-Wonen.nl?

-100 m2 Showroom 

-Gratis (ruime) parkeergelegenheid

-Snelle Levering (1-3 werkdagen, tenzij anders aangegeven)

-Wij leveren binnen Nederland

-Gratis verzending boven de € 50,-

-Uitgebreide en veilige betalingsmethoden

-Ruim assortiment 

-Gratis Afhaalmogelijkheid

-Goed bereikbare klantenservice

 U bent van harte welkom in onze showroom aan de Eenspan 30-A in Zeewolde.

Waarom zou u naar al die luxe en dure resorts gaan, als u de luxe gewoon in uw eigen huis en tuin kunt hebben en dat het hele jaar door? Heerlijk ontspannen in uw eigen jacuzzi na een lange en drukke dag. Tijd voor een rust moment met een glaasje wijn erbij en uiteraard met de haard aan.

Haal de luxe en sfeer in huis met de producten van Luxer-Wonen.nl

      Graag tot ziens bij Luxer-Wonen.nl !