FAQ

Hieronder een overzicht van veelgestelde Vragen

Als u een product bestelt, ontvangt u een email met daarin alle informatie over uw bestelling.

Voor al onze producten geldt tenzij anders is aangegeven, op werkdagen vóór 16.00 uur besteld is gegarandeerd dezelfde dag nog verzonden. In de meeste gevallen betekent dat dus de volgende werkdag al in huis!

Voor zwembaden en inflatable spa’s geldt voor 14.00 uur besteld is de volgende werkdag al in huis.

Voor de sfeerhaarden geldt 1-3 werkdagen, mits anders ia aangegeven.

(Gezien de drukte bij de postbezorgers houdt rekening met levering tussen de 1-3 werkdagen)

Wij kunnen deze levertijden waarmaken doordat wij vrijwel alle producten op voorraad hebben. 

Echter is Luxer-Wonen.nl nimmer aansprakelijk van overschrijding van de aangegeven levertijd. 

Mocht een product onverhoopt niet meer in voorraad zijn dan wordt er z.s.m. contact met u opgenomen. 

De Infinity Jacuzzi wordt geleverd tot aan de voordeur. (mits goed bereikbaar) Na levering dragen wij de verantwoording en installatie volledig aan u over en zijn wij niet aansprakelijk voor transport naar de juiste plek en de evt. schades/ kosten die hieruit voortvloeien.  Let op u dient zelf voor transport/ kraan te zorgen om de jacuzzi op de gewenste plek te krijgen. Kosten hiervoor zijn volledig voor eigen rekening. 

100% beveiligde betaling

Wij bieden u de mogelijkheid om uw betaling veilig te laten verlopen. In het betaalproces bieden wij u de mogelijkheid om uw bestelling te voldoen via Ideal.

Bij Luxer-Wonen.nl willen we dat u helemaal tevreden bent over uw aankoop.

Daarom leveren wij uitsluitend hoge kwaliteit producten, met een zeer goede service.

Helaas kan het toch altijd voorkomen dat het product niet geheel voldoet aan uw verwachtingen. Wanneer het product niet geheel voldoet aan uw verwachtingen dan kunt u dit uiteraard retourneren.

Het product kunt u binnen 14 dagen aanmelden voor retour, waarna u 14 dagen de tijd heeft om het product aan ons retour te sturen naar het volgende adres: Luxer-Wonen.nl, van Noortstraat 34, 3864 EV Nijkerkerveen. Wij zullen u binnen 14 dagen na aanmelding van het retour, en indien in originele en onbeschadigde verpakking door ons te zijn ontvangen het bedrag op uw rekening terug storten.  

De retourkosten zijn voor eigen rekening. Wij bieden u goede en realistische productfoto’s voor een juiste beleving om zo de retouren zo laag mogelijk te houden. 

Elke bestelling wordt door ons zorgvuldig gecontroleerd op evt. productiefouten om onze retouren zo laag mogelijk te houden. Ook dan kan het altijd voorkomen dat er een defect aan het product is. Wanneer dit het geval neemt u dan z.s.m. contact op met onze klantenservice dit kan door een email te sturen naar: info@luxer-wonen.nl of stuur ons een Whatsapp bericht op 033-4666 432

Liever telefonisch? Dat kan natuurlijk ook! Ons telefoonnummer is 033-4666432. Onze klantenservice is op werkdagen bereikbaar van 09.00 – 18.00 uur en op zaterdag zijn wij bereikbaar van 10.00- 16.00 uur. 

Let op: een aantal producten zijn uitgesloten op onze retourvoorwaarden dit vanuit hygiënisch oogpunt waarvan de sealbanden zijn verbroken en speciaal door u bestelde artikelen. (Denk aan meubels, haarden)

Let op: Het recht op terugbetaling vervalt indien de producten gebruikt, beschadigd, vuil en/ of onvolledig teruggestuurd worden.

Maak gebruik van ons handige retourformulier om eenvoudig artikelen terug te kunnen sturen naar Luxer-Wonen.nl.

Download het formulier hier.

 

Garantie vinden wij vanzelfsprekend en wij willen je graag een zeker en veilig gevoel geven tijdens het bestellen. Voor alle producten die je bij ons koopt, geldt natuurlijk de wettelijke garantie. Dit wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat jij er in alle redelijkheid van mag verwachten. Afwikkeling met betrekking tot Garantie’s van de jacuzzi’s en zwembaden verlopen te allen tijde rechtstreeks via Bestway.  Klik hier voor Bestway Support

Staat uw vraag er niet tussen?

Neem dan contact met ons op

Neem contact op