Levering & levertijden

Levering en Levertijd 
Als u een product bestelt, ontvangt u een email met daarin alle informatie over uw bestelling. Voor al onze producten geldt (tenzij anders is aangegeven), op werkdagen vóór 16.00 uur is dezelfde werkdag nog verzonden!

Wij kunnen deze levertijden waarmaken doordat wij vrijwel alle producten op voorraad hebben. Echter is Luxer-Wonen.nl nimmer aansprakelijk van overschrijding van de aangegeven levertijd. Mocht een product onverhoopt niet meer in voorraad zijn dan wordt er z.s.m. contact met u opgenomen. 

Levering Infinity Jacuzzi’s
De Infinity Jacuzzi wordt geleverd tot aan de voordeur (mits bereikbaar).Na levering dragen wij de verantwoording volledig aan u over en zijn wij niet aansprakelijk voor transport en de evt. schades/ kosten die hieruit voortvloeien.  U dient zelf voor transport / kraan te zorgen om de jacuzzi op de gewenste plek te krijgen. Kosten hiervoor zijn volledig voor eigen rekening.

 

Ruilen & retourneren

Bij Luxer-Wonen.nl willen we dat u helemaal tevreden bent over uw aankoop.
Daarom leveren wij uitsluitend hoge kwaliteit producten,
met een zeer goede service.

Helaas kan het toch altijd voorkomen dat het product niet geheel voldoet aan uw verwachtingen.
Wanneer het product niet geheel voldoet aan uw verwachtingen dan kunt u dit uiteraard retourneren.

Het product kunt u binnen 14 dagen aanmelden voor retour, waarna u 14 dagen de tijd heeft om het product aan ons retour te sturen naar het volgende postadres: Luxer-Wonen.nl, van Noortstraat 34, 3864 EV Nijkerkerveen. Wij zullen u binnen 14 dagen na aanmelding van het retour, en indien in originele en onbeschadigde verpakking door ons te zijn ontvangen het bedrag op uw rekening terug storten.  

Aan het retour sturen van producten zijn kosten gebonden. Deze worden niet door ons vergoed. Luxer-Wonen.nl vergoedt alleen de kosten van het artikel (+ verzendkosten ‘heen’ gratis verzending boven de € 50,-). U bent zelf verantwoordelijk voor de retourzending. 

De retourkosten zijn dus voor eigen rekening. Wij bieden u goede en realistische product foto’s voor een juiste beleving om zo de retouren zo laag mogelijk te houden

Elke bestelling wordt door ons zorgvuldig gecontroleerd op evt. productiefouten om onze retouren zo laag mogelijk te houden. Ook dan kan het altijd voorkomen dat er een defect aan het product is. Wanneer dit het geval neemt u dan z.s.m. contact op met onze klantenservice dit kan door een email te sturen naar: info@luxer-wonen.nl of stuur ons een WhatsApp bericht op 033-4666 432.

Liever telefonisch? Dat kan natuurlijk ook! Ons telefoonnummer is 033-4666432. Onze klantenservice is op werkdagen bereikbaar van 09.00 – 19.00 uur,  zaterdag zijn wij bereikbaar van 10.00- 16.00 uur. Op zondag is onze telefonische klantenservice gesloten.

Let op: een aantal producten zijn uitgesloten op onze retourvoorwaarden, artikelen die vanuit veiligheidsoverwegingen en/of vanuit hygiënisch oogpunt niet retour genomen kunnen worden. Dit zijn de (smart) waterflessen, zwembaden, opblaasbare spa’s en producten waarvan de sealbanden/ Hygienezegels verbroken zijn.

Wilt u toch om welke reden dan ook een zwembad, spa of zwembad accessoires retourneren? Dan kan dit uitsluitend ongebruikt, in de originele staat en verpakking (niet opgezet of nat geweest) aan ons retourneren. (Retourkosten voor eigen rekening)

Maak gebruik van ons handige retourformulier om eenvoudig artikelen terug te kunnen sturen naar Luxer-Wonen.nl.

Download het formulier hier.