Zoekt u naar een bio-ethanol haard in de regio Amersfoort?

Kom dan langs bij de showroom van Luxer-Wonen. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u persoonlijk advies te geven. U bent van harte welkom om vrijblijvend ons showroom te bezoeken en u te laten informeren door onze medewerkers. Zij bieden onafhankelijk en op maat gemaakt advies!

Bij Luxer-Wonen in Zeewolde kunt u ook terecht voor advies over de installatie van een bio-ethanolhaard in Amersfoort. In onze ruime showroom hebben we een breed assortiment merken en modellen bio-ethanolhaarden beschikbaar.

Ons aanbod

Met onze jarenlange ervaring en expertise zijn wij experts op het gebied van bio-ethanol haarden. Bij Luxer-Wonen hebben we verschillende soorten bio-ethanolhaarden opgesteld die brandend te zien zijn. Van prachtige vrijstaande bio-ethanolhaarden tot moderne hangende haarden voor in uw woning. In onze showroom vindt u onder andere de volgende merken bio-ethanolhaarden: EnjoyFires, Le Feu en Xaralyn.

Bezoek onze showroom!

Breng een bezoek aan onze showroom! Hier kunnen wij u een groot aantal bio-ethanolhaarden brandend laten zien. Kortom, bent u op zoek naar een sfeerhaard? Dan is een bezoek aan de showroom van Luxer-Wonen in Zeewolde zeker de moeite waard, zelfs vanuit Amersfoort!

Onze sfeerhaarden in verschillende modellen

Neem contact op

Showroom (1e etage):
Eenspan 30-A
3897 AL Zeewolde

Tel: 033-4666432