Steak Champ Vleesthermometer Bbq Medium

24.95

Een ware kampioen in de keuken! Het lijkt altijd zo gemakkelijk. Even een biefstuk bereiden. Het begint natuurlijk met een mooi stuk vlees, dat kunnen we allemaal! Maar hoe bepaal ik toch de beste bereidingswijze? Medium, Medium Rare?…

Zo gemakkelijk is dat niet! De Steak Champ heeft daar het antwoord op! Een type gelijkenis spijker met een rood ledlampje helpt jou de juiste bak /grill tijd te bepalen. Wil je medium? Pak de Steak Champ met de omschrijving medium. Activeer deze met de bijgeleverde houder. Steek de Steak Champ in het midden van de biefstuk.

Zodra de steak de juiste temperatuur heeft bereikt met de juiste bereidingstijd, zal het ledlichtje van de Steak Champ gaan knipperen. Haal dan de biefstuk van de hittebron af. Leg deze te rusten en wanneer het lichtje stopt met knipperen, dan is het klaar om te serveren. Datzelfde geldt voor de SteakChamp voor ’rare’ , ’medium rare’ , ’ medium’ en ’ medium well’.  De steakchamp is te gebruiken in de oven, pan op de grill of barbecue. Altijd de perfecte steak!

Voor de echte Bbq Kampioen!

Levertijd1-3 werkdagen

Op voorraad

Categorie:
Open chat
Heeft u een vraag? WhatsApp ons direct!